5. MEKTEB-İ ADLİYE FARAZİ DAVA YARIŞMASI OLAY METNİ



    23 Ekim - 12 Kasım 2017 tarihleri arasında başvuruları alınan 5.Mekteb-i Adliye Farazi Dava Yarışması Olay Metnine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
   
  Olay metniyle ilgili hazırlanacak olan dosyalar Yarışma Kuralları'nda da belirtildiği üzere hem davalı hem davacı tarafı temsilen ayrı ayrı hazırlanacaktır.  

  17.11.2017 saat 17.00'a kadar olay metniyle  ilgili maddi içerikli sorularınızı ahdtfarazi@gmail.com adresine gönderebilirsiniz. Sorulacak sorular olayın hukuki çözüm sürecine ilişkin olmamalıdır. Bu mahiyetteki sorulara cevap verilmeyecektir. Gönderilen soruların tamamı cevaplarıyla birlikte Sıkça Sorulan Sorular başlığı altında 18.11.2017 tarihinde bu sayfada yayınlanacaktır.


 Davalı ve Davacı dosyaları 26.11.2017 saat 23.59'a kadar ahdtfarazi@gmail.com adresine Yarışma Kurallarında belirtilen şekilde gönderilmesi gerekmektedir.Bu tarihten sonra gelen dosyalar değerlendirmeye alınmayacaktır.



    
    Ayrıca yazılı aşama süresince sorularınız için Farazi Dava Yarışması Direktörleri ile ya da e-mail adresimizle iletişime geçebilirsiniz.  
(Olay Metnini Bağlantıyı yeni sekmede açarak indirebilirsiniz.)

0 yorum :